IPO - Intro Registration closes: 22-10-2025 12.00

Introduktion til børsmarkedet og børsen som finansieringskilde
Hvornår kan en børsnotering være det rette valg for din virksomhed?
Deltag i en spændende eftermiddag og aften fyldt med inspiration, viden og netværk - uanset om I er i begyndelsen af jeres overvejelser om børsnotering. eller blot nysgerrige på mulighederne for næste skridt på jeres vækstrejse.
På denne gratis IPO Intro stiller vi skarpt på de grundlæggende elementer i børsmarkedet og hvordan en børsnotering kan bruges som finansieringskilde og løftestang for vækst.
Erfarne rådgivere, investorer og ledere fra børsnoterede virksomheder deler deres viden og erfaringer og giver deltagerne indblik i:
- Hvordan børsmarkedet fungerer
- Børsen som finansieringskilde
- Hvordan man får en god start som børsnoteret virksomhed
- Hvad det vil sige at være en børsnoteret virksomhed
- Fordele og faldgruber ved børsen som finansieringsvej
- Investor relationer
- Overvejelser om timing, modenhed og motivation
- Praktiske erfaringer og perspektiver fra virksomheder, der har taget springet
Deltagelse er gratis.
PO Intro afholdes hos Nasdaq Copenhagen, der også tager deltagerne med bag kulisserne og viser, hvordan det foregår, når Københavns Fondsbørs lukker kl. 17:00.
PROGRAM
15.00 | Velkomst |
Katrine Hoff & Thomas Black-Petersen, Foreningen af Børsnoterede Virksomheder | |
15.10 | Ind i maskinrummet: Sådan fungerer børsmarkedet |
Anne Zeuthen Løkkegaard, partner og advokat, Accura & Carsten Borring, AVP, Head of Listings & Digital Markets, Nasdaq | |
16.15 | Pause |
16.25 | Kapitalrejse og børsen - hvad er den rigtige vej? |
Jakob Hans Jakobsen, Head of ECM Denmark, ABG Sundal Collier | |
16.50 | Nasdaq Closing Bell |
17.05 | Hvornår er en børsnotering det rigtige valg? Om ejerskab, investorer og forberedelse |
Jakob Hans Jakobsen, Head of ECM Denmark, ABG Sundal Collier | |
18.15 | Børsnoteret - og hvad så? Refleksioner fra en virksomhed, der har taget børsrejsen |
Rikke Stampe Skov, CEO, Impero | |
18.45 | Q&A og tak for i dag |
19.00 | Aftensmad og netværk |